onsdag 3 december 2014

Pepparkakeland

Min dröm är att en gång få åka till Pepparkakeland. Där husen är gjorda av pepparkaka och glasyr och kanske någon karamellknapp. Idag var jag nära min dröm för någon hade bakat jättemånga pepparkakshus och ställt upp dom på rad. På bilden ser ni mit favorithus. Jag fick dras därifrån för jag skrek när vi skulle gå. Det enda som lockade mig var att om vi gick skulle jag få äta pepparkakshjärtan.

4 kommentarer:

En som gråter när björnar skriker sa...

Åh Bönan, jag förstår dig! Vem har snickrat detta underbara hus? - Du är förresten väldigt snygg där du står bredvid huset! Kan man inte göra ett julkort av bilden?

En handlingskraftigare typ sa...

Hej, du som gråter när björnar skriker! För det första är det en Böna som bloggar. För det andra så hjälper det inte att gråta. Gör något! Baka pepparkakshus! Eller åtminstone vanliga runda! Till Bönan!!!

Anonym sa...

Inget mindre än ett hav av pepparkaksdeg vore en värdig julklapp till en riktig Böna. Att äta av, simma i och lukta på. Sällhet!

Tomas di Leva sa...

Nästa år borde du åka till Gävle länsmuseum på studiebesök. Där finns varje advent ett jättestort pepparkakshus, i år var det tre meter högt och tre meter brett.