måndag 10 mars 2014

Jag har flyttat

Här i den lyxigaste lyxvillan har jag nu bosatt mig. Det var en jobbig flytt i helgen (för mina betjänter hehe). Själv åkte jag första klass i baksätet på en limousin och behövde inte bära något alls.

På bilden här ovanför står jag och tittar ut genom de megastora fönstren i villan. Det är såklart havsutsikt och vid båtklubben står lyxyachter som väntar på att sjösättas. Själv funderar jag på att skaffa en båt också som ska överträffa alla andra. De kommer tappa hakan av förvåning och hänförelse!


Villan är inredd i modern stil med alla möjliga sorters kakburkar. Själv föredrar jag pepparkaksburken.

Det är exklusiv och dyr konst på väggarna. Här en bild från sovrummet. Jo, jag har inneboende. Mina betjänter bor också här tillsammans med aporna och Tosingen. Apson gillar att städa (eller han är i alla fall van vid det, han har sommarjobbat som det) och det är ju bra.

Vackra blommor i inflyttningsgåva till en vacker och begåvad böna!

5 kommentarer:

En som beundrar Bönan sa...

Ja Bönan, du är verkligen både snygg och talangfull! Du ser också storheten i det lilla. (Eller icke-megastora.) Fortsätt njuta av livet och allt fint! Villan verkar vara en passande bas.

Det ska bli kul att se dig i din båt sen!

Git Gay sa...

Lyx och flärd passar en diva-Böna!

Husdrömmar sa...

Modern inredning med kakburkar ... underbart! Tänker du någonsin renovera så anmäl dig och villan till teve. Du är en naturbegåvning!

Anonym sa...

Lyx och flärd, man glömmer nästan att Bönan har ett rikt inre liv också ("jag är snyggast, smartast osv")

Naturvän sa...

Bönan, hur ser det ut i trakten där du bor? (Förutom vattnet och båtarna menar jag.) Är det långt från kalvarna som du dompterade i höstas? Finns det någon skog?