fredag 14 februari 2014

Alla hjärtans dag-kort

Glad alla hjärtans dag! Jag har slitit med att göra alla hjärtans dag-kort hela veckan! Snygga va? Särskilt det här övre, på mig

Bönbedragaren är halv på den här bilden för scannern var oproffsig! I verkligheten ser man hela honom på trycket och hans kerubiska vingar, ja han och Bönmarodören är små knubbiga keruber faktiskt!!

Bönterroristen är ute på friarfärd.

7 kommentarer:

Paul Perris sa...

Vilket originellt gäng och så konstnärligt återgivet. Jag blir bara lite orolig för vad som händer om Bönterroristen gifter sig. Hur blir det då med balansen i denna samspelta grupp? Och hur ska alla få plats? (Jag har hört att alla brukar sova trångt i samma säng.)

Bönterroristen sa...

Det är på skämt!!!! min karriär som terrorist skulle förstöras om jag gifte mig

Perris sa...

Är det sant, det där ryktet om sängen?

Ylva sa...

Ibland är det så att alla trängs (även Bönans gosedjur Peppris sover där), men när en viss plastmoster är sjuk så bor de på hyllan ovanför sängen. Förra gången jag var sjuk råkade jag nämligen nysa på alla bönor och de blev jättearga! (såklart) De fick bada skumbad efter det.

Anonym sa...

Å fyy vad äckligt! Nysningen alltså! Tur att de kan bada.

annika sa...

finfina kort!

Anonym sa...

Kortet med de två små tjocka björnarna är fint. Men oroande: de siktar ju på varandra! Inget får hota dessa små kerubers liv, inget, inte ens de själva!